πŸŽ₯ Vlog 008 – Krijtlandpad 52km Ultra Trail met Han – 8 Augustus 2020

Coaching Running Trail Training Ultra Vlog

In deze vlog neem ik jullie mee op het avontuur van Han en mijzelf waarin Han zijn eerste Ultra Marathon poging doet – bij 37 graden celsius!

Is het Han gelukt? Binnen 16 minuten weet je het!

De vlog!

Op 8 Augustus 2020 liep ik samen met Han de Krijtlandpad 52km Ultra Trail van Trailrunning Events. Het beloofde een warme dag te worden maar we durfden het avontuur samen zeker aan! 6 weken daarvoor had ik Han getipt dat deze run kwam, wetende dat hij nog een Ultra wilde lopen. We hebben samen getraind en ik heb tips en adviezen kunnen geven in de voorbereiding. Maar wie was voorbereid op 37 graden celsius die dag? Uiteraard liep ik ook dit keer mee en ben ik dankbaar, dat ik mijn kennis, ervaring en enthousiasme mag delen, voor en tijdens zo’n avontuur!

Het was al met al een prachtige dag met een gave route en een super sfeer! De verzorgingsposten en organisatie van Trailrunning Events waren fantastisch met voldoende water en enthousiaste vrijwilligers! Iedere 6 a 7 kilometer was er een verzorgingspost om water bij te vullen of even wat te eten. Alles werd corona-proof gedaan en aangeboden, met groot enthousiasme van de vrijwilligers – wat een toffe mensen! Zonder hen was het een stuk zwaarder geweest en misschien ook wel niet te doen. Door verantwoord en gecontroleerd te lopen, met ruime waterpauzes, hebben Han en ik kunnen genieten – en afzien – maar toch lekker gelopen! Han weet nu wat het is om een Ultra Marathon afstand te lopen en we hebben beide ook weer veel geleerd over het lopen in extreme warmte. Maar vooral, dat genieten, lol houden en elkaar steunen, veel energie geeft!

Wil jij zelf ook verder hardlopen, trailrunnen, je grenzen verleggen? Laat het me weten als deze video of de blogs op mijn website www.svenfm.nl je nieuwsgierig hebben gemaakt!

Ik heb genoten – en ik hoop dat jullie ook genieten van dit korte verslag van een dag die ruim 8,5 uur duurde, met vele ups en een paar downs. Maar vooral – een fantastische sfeer en enorm doorzettingsvermogen. Wat is het leuk om zulke enthousiaste mensen te mogen ondersteunen, om stappen te maken naar hun doel!

Met dank aan:

Trailrunning Events voor de fantastische organisatie, route, sfeer en verzorging
Buddy2sur5 voor de trainingen
Run2Day in Arnhem en Wouter voor de goede adviezen en mooie Hoka One One schoenen en inlegzolen
BYE Boost Your Energy voor de endurance Bars, Endurance Booster en Recovery Shake die Han en ik maar ook alle deelnemers konden gebruiken!

Kijk hier voor de route en details op mijn Strava activiteit van deze dag:

En nog een paar leuke foto’s van die dag: