Hoe dan?

Met Sven FM richt ik me op de Structuur, Focus en Mindset van mensen – en hoe dit ze helpt of juist afremt. Ik vind het leuk mensen te triggeren om bewust te worden, dat ze veel meer kunnen met wat ze al hebben. Soms is er alleen net dat zetje nodig, voor die eerste stap – of die 37e – als je even vastzit.

Ik ben van mening dat:

→ als ik met een praktische structuur,
→ een scherpe focus en
→ een positieve mindset,
→ de juiste dingen, vaker ga doen
→ mijn batterij zich sneller oplaadt en
→ ik meer energie heb om mijn doelen, dromen en ideeën te realiseren
→ maar vooral ook, om mijn favoriete momenten vaker te beleven

Hoe zie jij dit?

  • Heb je het gevoel dat je alles uit jouw dag haalt?
  • Ben je bewust, regelmatig met de juiste dingen bezig?
  • Weet je waar jij echt energie van krijgt?
  • Weet je wat jou echt energie kost?
  • En durf je keuzes te maken, als je dit verschil weet?

Twijfel je? Heb je het idee dat bepaalde dingen, mensen of omgevingen je vooral energie kosten? Kom je tijd tekort voor de leuke dingen, waar je energie van krijgt?

Heel herkenbaar – en wellicht kan ik je wat inspiratie bieden!

Aanpak

Mijn aanpak heeft als doel dat jij met een praktische structuur, scherpe focus en positieve mindset – zelf stappen kan maken.

De manier waarop verschilt per situatie en per persoon – en als ik denk dat ik niet de juiste persoon ben voor jouw vragen, zal ik dat zeker eerlijk zeggen.

Toch houd ik graag vast aan een structuur, met een een paar vaste stappen om echt resultaat te boeken. En uiteraard staat het je bij iedere stap vrij om zelf verder te gaan op avontuur – jij kiest!

Stap 1 is een vertrekpunt – door een ‘nulmeting’ te doen wil ik vooral kijken hoe moeilijk of makkelijk het gaat zijn om te veranderen en de focus scherp te krijgen:
→ waar ben je nu vooral druk mee? wat brengt dit je?
→ wat is je doel? Welke momenten wil je vaker beleven?
→ welke stappen denk jij dat er nodig zijn om dat te realiseren?
→ ken je je eigen drijfveren, voorkeuren?
→ weet je wat jou energie geeft en wat jou energie kost?

Stap 2 is de route plannen – als we een doel of richting hebben gevonden waar jij 100% voor wil gaan – zoeken we een praktische structuur om stappen te maken
→ graag help ik je met tips, eigen ervaringen, praktische tools, schema’s en andere hulpmiddelen die bij jou passen
→ we gaan je in beweging brengen!

Stap 3 is in beweging blijven – je bent onderweg, de eerste stappen zijn gezet, maar er komt weerstand, terugval, twijfel of een tegenslag. Dat hoort erbij – veranderen, groeien, leren – het is hard werken!
→ Als coach, langs de zijlijn wil ik je graag helpen ook echt in beweging te blijven

Ja – bij stap 3 wordt het lastig – de verandering volhouden – dus kun je misschien wel dat regelmatige zetje in de rug gebruiken. Het is aan jou en we kiezen samen een frequentie om jouw voortgang te evalueren en waar nodig bij te sturen. Hier komt het ook vaak aan op mindset
hoe graag wil je het echt?

Volhouden

Verandering is moeilijk is en studies wijzen uit dat we na ons 35e jaar voor 95% ‘werken’ op de automatische piloot. Nieuwjaarsresoluties liggen na een maand weer op straat – je kent de voorbeelden wel. Dus ja – het harde werk en de discipline om echt iets gaafs van je leven te maken en te blijven slijpen aan je bril en focus – gaat energie kosten. Maar juist daarom is het fijn iemand naast je te hebben – die je begeleid in het proces – en scherp houdt op jouw gewenste resultaat.

Iemand die je er graag aan herinnerd waar je het voor doet: meer energie om meer van de momenten te creëren waarin jij je beste zelf kan zijn!

Want als jij je beste zelf kan zijn, geeft dat ook weer energie – en plezier – voor jouzelf maar ook voor je omgeving.

Vol energie, met plezier een van mijn favoriete momenten beleven!